ArtMami

0

Rólam

DE KI AZ AZ ARTMAMI?

VERON SZILVIA
ARTMAMI

Veron Szilvia.. születtem.. bla bla bla.. nem hiszem, hogy ez bárkit is érdekel... amit tudnod kell. Az oldalon talált termékek, mind a saját kis fejemből pattantak ki. Imádom őket egytől-egyig. Gyes-en lévő anyukaként kezdtem, mostanra ez lett a munkám és a hivatásom. A világ minden pontjáról rendeltek már tőlem

Küldetésemnek tartom, hogy olyan ajándékokat találj nálam, amit sokáig emleget majd aki kapja. Olyan termékek között tudj böngészni, ami nem fog szembe jönni, és ami nem csak a szemedre, de a szívedre is hatással lesz.

KIS CSAPATOM

ERA

Technikai fejlesztő és gyártási segédangyal

VANI

modell és tűréshatár tesztpilóta

ANDRÁS

Ötvös mester és Kincskreátor


Gyönyörűséges mind a kulcstartó és a DaddyCube, mind pedig a karkötő! Imádom őket, csak ajánlani tudom, most rendeltem először, de biztos nem utoljára!


Egyszerűen imádat minden darabja és egyben a készítője is😘


Barátnőimtől kaptam karácsonyra egy karkötőt, egyszerűen gyönyörű, azonnal beleszerettem. Igényes, szépen kidolgozott termék, és annyira jó ránézni, a családomat látom minden egyes pillanatban.


Ha egyedi, személyes ajándékot keresel, akkor itt van Artmami! Kövesd az oldalát, nincs olyan poszt, amiben ne lenne humor :D


Egyedi, igényes fantasztikus munka! Hálásan köszönöm! Ez volt az első rendelés, de nem az utolsó! Maximális az elégedettségem!


Gyönyörűek a kulcstartók amiket rendeltem legutóbb, olyan szuper hogy könnyen megtalálom a táskámban 😊 A Daddy cube is fantasztikus ❤️ Alig várom a legújabb karkötőt 😁 😍


Már berendeltünk 2 karkötőt és 2 kockát a kocsikba és imádjuk! És még nincs vége a rendelésnek! Igényes gyönyörű munka, ami szívvel készült.


Csodaszép termékek, vicces, kedves, az ember arcára mosolyt csaló beszélgetések egészen a kincsek megérkezéséig!


Igazi kincsek születnek a kezei között. ❤️ Amit eddig rendeltem a Daddy Cube, az ezüst lánc medállal és a karkötők is mind minőségi és profi munka. Számomra pedig a legszebb emlékeim ékszer formájában.


Rendeltem már kulcstartót, most Daddy Cube-ot és Pandorat! Mindegyik csodaszép és fantasztikus minőségű! Még tuti fogok rendelni, annyira jó minden! Köszönöm szépen ezúton is a profi munkát és a kedves kapcsolattartást!


Nagyon egyedi, szép munka! Remek kommunikáció! Köszönöm szépen!


Nagyon gyönyörű, szép és alaposan kidolgozott terméket kaptam a Szilvitől! Csak ajánlani tudom őt! Köszönöm szépen!


Gyönyörű munka, látszik, hogy szívvel lélekkel készült, mintha Artmami saját magának készítette volna! Biztos, hogy rendelek még, remélem minden termékét hordhatom hamarosan


Türelem, töltöm a képeket