ArtMami

0

Pimaszságok

Minden termék saját ötlet alapján készült, nem baj ha nem tetszik,
attól még jófej vagy, csak nem biztos, hogy innen fogsz vásárolni.
A képek és szövegek a nyugalom megzavarására alkalmasak.. ...legalább is bízom benne :D 


Gyönyörűséges mind a kulcstartó és a DaddyCube, mind pedig a karkötő! Imádom őket, csak ajánlani tudom, most rendeltem először, de biztos nem utoljára!


Egyszerűen imádat minden darabja és egyben a készítője is😘


Barátnőimtől kaptam karácsonyra egy karkötőt, egyszerűen gyönyörű, azonnal beleszerettem. Igényes, szépen kidolgozott termék, és annyira jó ránézni, a családomat látom minden egyes pillanatban.


Ha egyedi, személyes ajándékot keresel, akkor itt van Artmami! Kövesd az oldalát, nincs olyan poszt, amiben ne lenne humor :D


Egyedi, igényes fantasztikus munka! Hálásan köszönöm! Ez volt az első rendelés, de nem az utolsó! Maximális az elégedettségem!


Gyönyörűek a kulcstartók amiket rendeltem legutóbb, olyan szuper hogy könnyen megtalálom a táskámban 😊 A Daddy cube is fantasztikus ❤️ Alig várom a legújabb karkötőt 😁 😍


Már berendeltünk 2 karkötőt és 2 kockát a kocsikba és imádjuk! És még nincs vége a rendelésnek! Igényes gyönyörű munka, ami szívvel készült.


Csodaszép termékek, vicces, kedves, az ember arcára mosolyt csaló beszélgetések egészen a kincsek megérkezéséig!


Igazi kincsek születnek a kezei között. ❤️ Amit eddig rendeltem a Daddy Cube, az ezüst lánc medállal és a karkötők is mind minőségi és profi munka. Számomra pedig a legszebb emlékeim ékszer formájában.


Rendeltem már kulcstartót, most Daddy Cube-ot és Pandorat! Mindegyik csodaszép és fantasztikus minőségű! Még tuti fogok rendelni, annyira jó minden! Köszönöm szépen ezúton is a profi munkát és a kedves kapcsolattartást!


Nagyon egyedi, szép munka! Remek kommunikáció! Köszönöm szépen!


Nagyon gyönyörű, szép és alaposan kidolgozott terméket kaptam a Szilvitől! Csak ajánlani tudom őt! Köszönöm szépen!


Gyönyörű munka, látszik, hogy szívvel lélekkel készült, mintha Artmami saját magának készítette volna! Biztos, hogy rendelek még, remélem minden termékét hordhatom hamarosan


Türelem, töltöm a képeket