ArtMami

0

Kérdések / válaszok

Mi is ez az ékszer?

Különleges ékszereket készítek. Azért különleges, mert ez Rólad szól. Ilyen nem lesz a szomszéd lánynak.

Hogyan rendelhetsz?

Keress olyan képeket, amiket szívesen néznél a nap minden pillanatában. 

Lépj be, vagy regisztrálj. Töltsd fel a képeket, válassz színt. A megrendelésed fizetéssel zárul. Maximum 2 hét és megérkezik a megrendelésed.

Mennyi az ékszerek elkészítési ideje? 

Mivel minden kézzel készül, így picit türlmesnek kell lenned. Kb 2 hét alatt készülnek el. Ezt bele kell kalkulálni ha célzottan valamilyen alkalomra szánod.

Van utalvány vásárlásra lehetőség? 

Igen van amit könnyedén felhasználhatsz utána a webshopban vagy ajándékba adhatod.

Szállítás

A megrendelt termékeket GLS viszi házhoz, vagy az általad kiválasztott csomagpontra. 

Fizetés

Fényképes ékszerek esetében a megrendeléskor kell kifizetni a terméket és a szállítást, kész termékek esetén ( pl póló) van lehetőség utánvétre is. 

A fa karkötő vízálló?

Mint minden ami fa, nem szerencsés ha ázik, mert megszívhatja magát. egy kézmosás nem fog ártani neki, de ha sokáig gyönyörködni szeretnél benne, ne érintkezzen vízzel, parfümmel, testápolóval.

Garancia

Minden terméknél törekszem arra, hogy sokáig boldog viselője legyél. Természetesen előjöhetnek hibák.

A fa ékszerekre 3 hónap gari van, ha a normál használat ellenére nem tündököl régi fényében. Ha letépi a gyermek, vagy bármi baleset éri, akkor is vannak megoldások. Írj üzit a shop@artmami.com oldalra és megbeszéljük.

Az ezüst ékszerekre 6 hónap gari van. Kérlek kerüld velük a nagyon klóros vagy termálfürdős pancsikolást.

Fényképek

Minden fényképes termékre érvényes, hogy a mozaikos, több képből összerakott alkotásokat nem tudom használni, kérlek ezeket ne töltsd fel. Az ékszerek mérete miatt, amúgy sem szép ha tördelt fotó kerül fel.Gyönyörűséges mind a kulcstartó és a DaddyCube, mind pedig a karkötő! Imádom őket, csak ajánlani tudom, most rendeltem először, de biztos nem utoljára!


Egyszerűen imádat minden darabja és egyben a készítője is😘


Barátnőimtől kaptam karácsonyra egy karkötőt, egyszerűen gyönyörű, azonnal beleszerettem. Igényes, szépen kidolgozott termék, és annyira jó ránézni, a családomat látom minden egyes pillanatban.


Ha egyedi, személyes ajándékot keresel, akkor itt van Artmami! Kövesd az oldalát, nincs olyan poszt, amiben ne lenne humor :D


Egyedi, igényes fantasztikus munka! Hálásan köszönöm! Ez volt az első rendelés, de nem az utolsó! Maximális az elégedettségem!


Gyönyörűek a kulcstartók amiket rendeltem legutóbb, olyan szuper hogy könnyen megtalálom a táskámban 😊 A Daddy cube is fantasztikus ❤️ Alig várom a legújabb karkötőt 😁 😍


Már berendeltünk 2 karkötőt és 2 kockát a kocsikba és imádjuk! És még nincs vége a rendelésnek! Igényes gyönyörű munka, ami szívvel készült.


Csodaszép termékek, vicces, kedves, az ember arcára mosolyt csaló beszélgetések egészen a kincsek megérkezéséig!


Igazi kincsek születnek a kezei között. ❤️ Amit eddig rendeltem a Daddy Cube, az ezüst lánc medállal és a karkötők is mind minőségi és profi munka. Számomra pedig a legszebb emlékeim ékszer formájában.


Rendeltem már kulcstartót, most Daddy Cube-ot és Pandorat! Mindegyik csodaszép és fantasztikus minőségű! Még tuti fogok rendelni, annyira jó minden! Köszönöm szépen ezúton is a profi munkát és a kedves kapcsolattartást!


Nagyon egyedi, szép munka! Remek kommunikáció! Köszönöm szépen!


Nagyon gyönyörű, szép és alaposan kidolgozott terméket kaptam a Szilvitől! Csak ajánlani tudom őt! Köszönöm szépen!


Gyönyörű munka, látszik, hogy szívvel lélekkel készült, mintha Artmami saját magának készítette volna! Biztos, hogy rendelek még, remélem minden termékét hordhatom hamarosan


Türelem, töltöm a képeket