ArtMami

0

Egyetlenem gyűrű

9x9mm-es kép kerül az ezüst alapba. Tökéletesen vízálló, nem kopik. A mérete állítható.

20 000 Ft

A feltölthető kép minimális mérete 100 X 100 px. Maximális méret: 5000 X 5000 px. A fotókhoz további segítséget a gyakori kérdések között találsz. A feltöltött fotókat bizalmasan kezelem és a termék elkészítését követően minden esetben törlöm a rendszerből.

  LEPJ MEG! (véletlen sorrend)


  Gyönyörűséges mind a kulcstartó és a DaddyCube, mind pedig a karkötő! Imádom őket, csak ajánlani tudom, most rendeltem először, de biztos nem utoljára!


  Egyszerűen imádat minden darabja és egyben a készítője is😘


  Barátnőimtől kaptam karácsonyra egy karkötőt, egyszerűen gyönyörű, azonnal beleszerettem. Igényes, szépen kidolgozott termék, és annyira jó ránézni, a családomat látom minden egyes pillanatban.


  Ha egyedi, személyes ajándékot keresel, akkor itt van Artmami! Kövesd az oldalát, nincs olyan poszt, amiben ne lenne humor :D


  Egyedi, igényes fantasztikus munka! Hálásan köszönöm! Ez volt az első rendelés, de nem az utolsó! Maximális az elégedettségem!


  Gyönyörűek a kulcstartók amiket rendeltem legutóbb, olyan szuper hogy könnyen megtalálom a táskámban 😊 A Daddy cube is fantasztikus ❤️ Alig várom a legújabb karkötőt 😁 😍


  Már berendeltünk 2 karkötőt és 2 kockát a kocsikba és imádjuk! És még nincs vége a rendelésnek! Igényes gyönyörű munka, ami szívvel készült.


  Csodaszép termékek, vicces, kedves, az ember arcára mosolyt csaló beszélgetések egészen a kincsek megérkezéséig!


  Igazi kincsek születnek a kezei között. ❤️ Amit eddig rendeltem a Daddy Cube, az ezüst lánc medállal és a karkötők is mind minőségi és profi munka. Számomra pedig a legszebb emlékeim ékszer formájában.


  Rendeltem már kulcstartót, most Daddy Cube-ot és Pandorat! Mindegyik csodaszép és fantasztikus minőségű! Még tuti fogok rendelni, annyira jó minden! Köszönöm szépen ezúton is a profi munkát és a kedves kapcsolattartást!


  Nagyon egyedi, szép munka! Remek kommunikáció! Köszönöm szépen!


  Nagyon gyönyörű, szép és alaposan kidolgozott terméket kaptam a Szilvitől! Csak ajánlani tudom őt! Köszönöm szépen!


  Gyönyörű munka, látszik, hogy szívvel lélekkel készült, mintha Artmami saját magának készítette volna! Biztos, hogy rendelek még, remélem minden termékét hordhatom hamarosan


  Türelem, töltöm a képeket