ArtMami

0

Night Queen

Fényképes fa karkötő az általad küldött képekkel. Nagyon sok színben kérhető. A képek lehetnek fekete-fehérek, színesek vagy szépia. Elasztikus fűzőszálon van és kérhető több méretben.

A köztes gyöngyök, fekete irizáló bicon csodák.

Mindegyik karkötő mellé érkezik egy kísérő bicon kis csoda karkötő is.

A mozaikos képen kívül, majdnem minden képet fel tudok rá tenni, legyen az friss fotó, vagy a nagymama esküvői képe befotózva.

A képek mennyisége határozza meg a karkötő méretét.

16 cm alatt érdemes 10 képeset kérni

19 cm felett 12 képeset.

FONTOS! Feltöltésnél a képek elforoghatnak vagy csak részben jelennek meg. Pánikra nincs ok, senkit nem fogok a fején állva feltenni ;) A kis ikon fotók, arra szolgálniak, hogy kb tudd, hogy miket töltöttél már fel.

Ha nem sikerül a feltöltés, meg kell vizsgálni a képek méretét illetve külön-külön kellene töltögetni őket. 

10 000 Ft

A feltölthető kép minimális mérete 100 X 100 px. Maximális méret: 5000 X 5000 px. A fotókhoz további segítséget a gyakori kérdések között találsz. A feltöltött fotókat bizalmasan kezelem és a termék elkészítését követően minden esetben törlöm a rendszerből.

  LEPJ MEG! (véletlen sorrend)


  Gyönyörűséges mind a kulcstartó és a DaddyCube, mind pedig a karkötő! Imádom őket, csak ajánlani tudom, most rendeltem először, de biztos nem utoljára!


  Egyszerűen imádat minden darabja és egyben a készítője is😘


  Barátnőimtől kaptam karácsonyra egy karkötőt, egyszerűen gyönyörű, azonnal beleszerettem. Igényes, szépen kidolgozott termék, és annyira jó ránézni, a családomat látom minden egyes pillanatban.


  Ha egyedi, személyes ajándékot keresel, akkor itt van Artmami! Kövesd az oldalát, nincs olyan poszt, amiben ne lenne humor :D


  Egyedi, igényes fantasztikus munka! Hálásan köszönöm! Ez volt az első rendelés, de nem az utolsó! Maximális az elégedettségem!


  Gyönyörűek a kulcstartók amiket rendeltem legutóbb, olyan szuper hogy könnyen megtalálom a táskámban 😊 A Daddy cube is fantasztikus ❤️ Alig várom a legújabb karkötőt 😁 😍


  Már berendeltünk 2 karkötőt és 2 kockát a kocsikba és imádjuk! És még nincs vége a rendelésnek! Igényes gyönyörű munka, ami szívvel készült.


  Csodaszép termékek, vicces, kedves, az ember arcára mosolyt csaló beszélgetések egészen a kincsek megérkezéséig!


  Igazi kincsek születnek a kezei között. ❤️ Amit eddig rendeltem a Daddy Cube, az ezüst lánc medállal és a karkötők is mind minőségi és profi munka. Számomra pedig a legszebb emlékeim ékszer formájában.


  Rendeltem már kulcstartót, most Daddy Cube-ot és Pandorat! Mindegyik csodaszép és fantasztikus minőségű! Még tuti fogok rendelni, annyira jó minden! Köszönöm szépen ezúton is a profi munkát és a kedves kapcsolattartást!


  Nagyon egyedi, szép munka! Remek kommunikáció! Köszönöm szépen!


  Nagyon gyönyörű, szép és alaposan kidolgozott terméket kaptam a Szilvitől! Csak ajánlani tudom őt! Köszönöm szépen!


  Gyönyörű munka, látszik, hogy szívvel lélekkel készült, mintha Artmami saját magának készítette volna! Biztos, hogy rendelek még, remélem minden termékét hordhatom hamarosan


  Türelem, töltöm a képeket